Megasztár 6. válogató 2.

2012.02.18. 20:28 - MusicBloger

 Megvan 16 a 24-ből! Tegnap csak úgy repkedtek a szavazatok a zsűritől. Ha ez így lesz legközelebb is, akkor a következő válogatón meg is lesz a párbaj létszáma.

A fekete betűsök az első válogatóból, a zöldek a 2. válogatásból kerültek be a Megasztár 6 párbajozók közé. Az látszik még, hogy ki nem szavazott az énekesre, értelemszerűen pl. az M.T. Mester Tamást jelent :)

Megasztár 6 döntősök 

 

Kattints ide, ha nagyobb méretben szeretnéd látni

Hűűű, Csonka Andreas lemaradt, pótolni fogom!

Ja, a rossz hír... Úgy néz ki idén nem fogjuk a Megasztárt a Youtube-on követni, az összes videó le lett törölve ami fent volt. :( Lehet nézni a TV2.hu asztali PC-s szerverein, amin egy beletekerés 10 másodperc szünettel jár :S

 Úgy látom Mester Tamás meg Bereczki Zoltán nagy cimborák lettek (voltak?). Mester a tegnapi adásban "kikönyörgött" egy szavazatot az egyik énekesnek, akire Bereczki nem akart szavazni. Mester duplázott! :) Hol vannak azok a régi szép idők amikor Friderikusz és Mester szurkálódásait láthattuk... ?! Na majd megszokom ezt a csapatot is, de azért nekem hiányzik a régi zsűri.

Kicsit jobbra sikerült mint az első válogató, én a "tőteléktől", meg az ilyen "Mari néniktől" hülyét kapok. Ebben az adásban szerencsére ezek nagyrészt kimaradtak.

Videót teszek be, de a TV2 honlapján megnézhetitek az összeset.

Nekem az egyik kedvencem ő volt: Horváth István

 A másik pedig a 15 éves lányka. Nem hallgatok ilyen zenéket, de szerintem jó hangja van, és lehet ő lesz a Megasztár 6 legfiatalabb döntőse: Eőry Viktória

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://megasztarhu.blog.hu/api/trackback/id/tr804131173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása