Megasztár 6. válogató 1.

2012.02.11. 22:33 - MusicBloger

 Tegnap végre  láthattuk a Megasztár legújabb üdvöskéit. A válogatóktól azért túl sokat nem várok, gondoltam nem fogok hanyatt vágódni egyik énekes produkciójától sem. Igaz, hogy már fel fog tűnni a leendőbeli Megasztár 6 nyertes, de azért még itt az énekesek csiszolatlan gyémántok.

Aztán majdnem mégis hátas lett belőle...

 Volt 3 énekes akik tetszettek nekem is. Nevezetesen Kullai Timi, Burger Ágnes, Farkas Jenser Balázs. Tovább jutott még Szűcs Ádám is, de nekem ő annyira nem jött be. A többi énekes nálam egyelőre felejtős.

Megasztár 6 első válogatásából a 4 legjobb továbbjutó

Kullai Timire keresve a Youtube-on, még 2 videót találtam. Egyik egy fellépés, másik meg xfaktor jelentkezés. Mi lesz velük ha elkezdi őket tanítani a műsor énektanára ?! Hmmm, jó Megasztárnak nézünk elébe, de azért az igazi a döntő lesz.

Kullai Timi másik dala. (Ez nem Megasztáros szereplés)

Nincs mást tenni, várjuk a következő pénteket és a Megasztár újabb válogatóját.

Ja és lenne egy kérdésem is. Most akit beválogattak, azok már bent vannak a legjobb 24-ben és ők mennek majd a Megasztár párbajra ?

A bejegyzés trackback címe:

https://megasztarhu.blog.hu/api/trackback/id/tr894095246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása