Blogból Megasztár Weboldal

2012.12.15. 01:36 - MusicBloger

Címkék: megasztár

A blogolás kicsit félbemaradt, a műsort viszont többnyire néztem. Így utólag nekem nem ez volt a legjobb Megasztár széria, de a top3-ban benne volt. Gigi-t én is nagyon szerettem benne és kb. a műsor felétől már én is neki szurkoltam. Na de a lényeg, hogy készült egy nagyon jó Megasztár weboldal a Megasztarok.com. Röviden: Megtalálható rajta a 6 nyertes énekes ( Tóth Vera, Caramel, Rúzsa Magdi, Király Viktor, Tolvai Renáta és Radics Gigi ) majdhogynem az összes száma + dalszövegek. Na de beszéljen helyettem az oldal:

Elérhetőség: MEGASZTAROK.COM

Megasztár 6. válogató 2.

2012.02.18. 20:28 - MusicBloger

 Megvan 16 a 24-ből! Tegnap csak úgy repkedtek a szavazatok a zsűritől. Ha ez így lesz legközelebb is, akkor a következő válogatón meg is lesz a párbaj létszáma.

A fekete betűsök az első válogatóból, a zöldek a 2. válogatásból kerültek be a Megasztár 6 párbajozók közé. Az látszik még, hogy ki nem szavazott az énekesre, értelemszerűen pl. az M.T. Mester Tamást jelent :)

Megasztár 6 döntősök 

 

Kattints ide, ha nagyobb méretben szeretnéd látni

Hűűű, Csonka Andreas lemaradt, pótolni fogom!

Ja, a rossz hír... Úgy néz ki idén nem fogjuk a Megasztárt a Youtube-on követni, az összes videó le lett törölve ami fent volt. :( Lehet nézni a TV2.hu asztali PC-s szerverein, amin egy beletekerés 10 másodperc szünettel jár :S

 Úgy látom Mester Tamás meg Bereczki Zoltán nagy cimborák lettek (voltak?). Mester a tegnapi adásban "kikönyörgött" egy szavazatot az egyik énekesnek, akire Bereczki nem akart szavazni. Mester duplázott! :) Hol vannak azok a régi szép idők amikor Friderikusz és Mester szurkálódásait láthattuk... ?! Na majd megszokom ezt a csapatot is, de azért nekem hiányzik a régi zsűri.

Kicsit jobbra sikerült mint az első válogató, én a "tőteléktől", meg az ilyen "Mari néniktől" hülyét kapok. Ebben az adásban szerencsére ezek nagyrészt kimaradtak.

Videót teszek be, de a TV2 honlapján megnézhetitek az összeset.

Nekem az egyik kedvencem ő volt: Horváth István

 A másik pedig a 15 éves lányka. Nem hallgatok ilyen zenéket, de szerintem jó hangja van, és lehet ő lesz a Megasztár 6 legfiatalabb döntőse: Eőry Viktória

 

 

Megasztár 6. válogató 1.

2012.02.11. 22:33 - MusicBloger

 Tegnap végre  láthattuk a Megasztár legújabb üdvöskéit. A válogatóktól azért túl sokat nem várok, gondoltam nem fogok hanyatt vágódni egyik énekes produkciójától sem. Igaz, hogy már fel fog tűnni a leendőbeli Megasztár 6 nyertes, de azért még itt az énekesek csiszolatlan gyémántok.

Aztán majdnem mégis hátas lett belőle...

 Volt 3 énekes akik tetszettek nekem is. Nevezetesen Kullai Timi, Burger Ágnes, Farkas Jenser Balázs. Tovább jutott még Szűcs Ádám is, de nekem ő annyira nem jött be. A többi énekes nálam egyelőre felejtős.

Megasztár 6 első válogatásából a 4 legjobb továbbjutó

Kullai Timire keresve a Youtube-on, még 2 videót találtam. Egyik egy fellépés, másik meg xfaktor jelentkezés. Mi lesz velük ha elkezdi őket tanítani a műsor énektanára ?! Hmmm, jó Megasztárnak nézünk elébe, de azért az igazi a döntő lesz.

Kullai Timi másik dala. (Ez nem Megasztáros szereplés)

Nincs mást tenni, várjuk a következő pénteket és a Megasztár újabb válogatóját.

Ja és lenne egy kérdésem is. Most akit beválogattak, azok már bent vannak a legjobb 24-ben és ők mennek majd a Megasztár párbajra ?